Samenvatting: Xlear dient juridische reactie in op de rechtszaak van de overheid

SALT LAKE CITY–()–Vandaag heeft Xlear Inc. de reactie van het bedrijf ingediend op een rechtszaak van het ministerie van Justitie waarin wordt beweerd dat er schendingen zijn van de Federal Trade Commission Act, naast andere beschuldigingen. Het bedrijf ontkende alle aantijgingen van de regering en voerde een reeks bevestigende verdedigingen tegen de regering in, waaronder schendingen van het recht op vrije meningsuiting van het eerste amendement van Xlear. Nathan Jones, CEO van Xlear, heeft deze verklaring afgegeven met betrekking tot de reactie van Xlear:

De Verenigde Staten worden geconfronteerd met een al woedende pandemie en nog een nieuwe, wildvuur Omicron-variant, waarvan onderzoeken aantonen dat deze beter overdraagbaar, vaccinresistent en even ernstig zijn als andere stammen. Als gevolg hiervan zijn er in het hele land nieuwe gevallen die records breken en breken; ziekenhuizen stromen weer over; scholen gaan weer dicht; we zien niet alleen doorbraakinfecties – we worden geconfronteerd met infecties; de NFL en de NHL zijn gedwongen wedstrijden uit te stellen; en er is een reëel risico dat ons leven en onze economie opnieuw moeten sluiten. Het is weer een COVID-Kerstmis in Amerika. De strategie van het land om alleen te vaccineren faalt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Source link

Author: admin